Argus probeert de jeugd in Weesp een leuke plek te bieden waar gezamenlijk gesport kan worden o.l.v. enthousiaste trainers en coaches. Momenteel wordt er bij Argus had gewerkt aan de uitbreiding van jeugdteams. Op dit moment is er een A1, een gezellig gemengd team met jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Ook start Argus dit jaar met een nieuw team in de leeftijdscategorie D, als viertal met een aantal jonge enthousiaste jongens en meiden, die nog onbekend zijn met korfbal en dit seizoen hun debuut gaan maken in de competitie.

Ook voor de jongere jeugd wordt gewerkt aan diverse mogelijkheden om te trainen en competitie te spelen. In de leeftijd van 6-9 jaar zijn er 2 teams opgezet in samenwerking met Sporting West/Bonarius.com uit Amsterdam. Het streven is dat beide verenigingen eigen jeugdteams krijgen voor deze jonge korfballertjes.

Tot slot is er voor de allerjongste kinderen (2,5-6 jaar) de Kangoeroe Klup. Onder leiding van vrijwilligers wordt hier aandacht besteed aan de ontwikkeling van de motoriek, het samen spelen en uiteindelijk het vormen van nieuwe jeugdteams om mee te korfballen.

Klik hier voor meer informatie