Om lid te worden van WKV Argus kun je je aanmelden met het  Inschrijfformulier_Spelend lid of het  Inschrijfformulier_KangoeroeKlup . Het aanmeldformulier kun je downloaden door op het plaatje hiernaast te klikken. Print het formulier uit, vul het in en mail een pasfoto naar wedstrijdsecretariaat@wkvargus.nl. Neem het formulier mee naar de training en lever het in bij de trainer, die zal er voor zorgen dat je netjes ingeschreven wordt.
Om zeker te weten of je het leuk vindt en lid wilt worden van Argus, kun je ook twee keer mee trainen met één van de teams.  Je kunt op de aangegeven trainingstijden gewoon aansluiten bij de trainingen en kennis maken met de sport korfbal.

Wil je niet spelen, maar draag je de club een warm hart toe of wil je als recreant een balletje meegooien op de training, dan kun je je ook aanmelden met het aanmeldformulier het is dan niet nodig om een pasfoto te mailen. Eventueel kun je van te voren contact opnemen met de vereniging door te mailen naar: info@wkvargus.nl .

De hoogte van de contributie is afhankelijk van je lidmaatschap.

Trainingstijden 2018-2019
Team Dag Veld Zaal
Senioren 1 woensdag 20:15 – 21:30
Senioren 2 woensdag 20:00 – 21:00
B1 woensdag 19:00 – 20:00